Onze deskundigheid
Onze deskundigheid

Onze producten

Dufrais maakt er een erezaak van om steeds weer het neusje van de zalm te garanderen voor elk van de producten tijdens alle fasen van het productieproces.

Met zorg uitgekozen leveranciers, strikt gecontroleerde bevoorradingsketens, gelabelde teelt, een productieproces dat beantwoordt aan de hoogste kwaliteitsnormen … Dat alles met maar één doel voor ogen: uw algemene tevredenheid verzekeren!

Dufrais biedt u een ruime keuze vers vlees, fijne vlees-en zoutwaren, en bereide gerechten aan.

Fijne vlees- en zoutwaren

Traditioneel of met een hedendaagse toets … onze vleeswaren vallen in de smaak van de meest leisende klanten en kenners zowel betreffend de zuiverheid.

Vers vlees en vooral lokaal

In onze verkooppunten vind je een uitgebreide keuze vers vlees in a zijn vormen: varkens, runds, kalfs, lams, wild en gevogelte, …

Voor meer informatie over onze lokale sector en onze samenwerking met meer dan 50 Belgische fokkers, klik hier.

Bereide gerechten

In de loop der jaren heeft Dufrais zich steeds  aangepast aan de levensstijl van zijn consumenten. Dufrais biedt je vandaag dan ook een uitgebreid assortiment  fijne en bereide gerechten aan. Al onze bereide gerechten zijn gemaakt uit kwaliteitsproducten en variëren volgens de seizoenen  en de omstandigheden. Het verschil zit  in de creativiteit en de expertise van de slager!