• 10 min
  • Gemiddeld
  • 4 mensens

Voorbereiding van het recept

  1. Snij de salami in julienne, evenals de radijzen en het geselecteerde fruit. 
  2. Maak de vinaigrette met room, azijn, zout, peper en enkele stukken fruit (bv. meloen of banaan). Mix 2 tot 3 seconden en kruid bij indien nodig. Zet de saus nu aan de kant. 
  3. Breng de sla in een grote slakom. Voeg er de zelfgemaakte vinaigrette aan toe en meng voorzichtig. Verdeel de sla over de borden (koud) en garneer zoals u zelf wilt met alle ingrediënten en met als toemaatje de verse kruiden.

Eet smakelijk!!

ingrediënten

  • - 200 g looksalami
  • - 1 mengeling van 3 tot 4 soorten seizoensla
  • - 1 bosje rode radijzen
  • - 32 noten – seizoensfruit: meloen, kiwi, banaan, ananas, advocaat, mango, …
  • - enkele olijven
  • - 2 dl room
  • - 1 eetlepel wijnazijn
  • - enkele blaadjes verse kruiden (munt, dragon, …)
  • - zout en peper