• 10 min
  • Makkelijk
  • 4 mensens

Voorbereiding van het recept

  1. Verdeel de carpaccio over de verschillende borden..  
  2. Garneer met verse kruiden, de parmezaan, de gedroogde tomaten, de Parijse champignons (versneden) en enkele kappertjes.    
  3. Voeg grof zout en wat peper uit de molen toe. 
  4. Giet net voor het opdienen een scheut olijfolie en balsamicoazijn over de bereiding. 

Tips & tricks

Garnituurtips : gegrild brood of stokbrood. 

Eet sakelijk!

ingrediënten

  • - 4 portporties carpaccio
  • - 1 bosje rucola
  • - 1 bosje basilicum
  • - 1 blik gedroogde tomaten
  • - 1 klein potje kappertjes
  • - 8 grote Parijse champignons
  • - Parmezaan
  • - Olijfolie
  • - Balsamicoazijn
  • - Zout – peper